Hoeveel kost een huisdier tekening?

A4
29,7 cm x 21 cm
HOUTSKOOL
Inclusief fotolijst
60
,-
bestellen
A4
29,7 cm x 21 cm
TEKENINGEN
WINACTIES EN DERGELIJKE
Bestel je eigen tekening

Wat is het verschil tussen houtskool en grafiet?

Houtskool is gemaakt van verbrand hout en heeft een zachte textuur. Houtskool kan een breed scala aan tonen produceren, van lichtgrijs tot diep zwart, afhankelijk van de druk die wordt uitgeoefend op het papier. Houtskool is vooral geschikt voor het maken van schetsen en tekeningen met een losse, expressieve stijl. Met houtskool kan minder gedetailleerd worden getekend als grafiet. Houtskool is erg geschikt voor donker gekleurde huisdieren, zoals honden en katten.

Grafiet, aan de andere kant, is een materiaal gemaakt van een mengsel van klei en grafietpoeder. Grafiet heeft een hardere textuur dan houtskool, daarbij zijn er verschillende hardheidsgraden , van zacht (bijvoorbeeld 6B) tot hard (bijvoorbeeld 6H). Grafiet is geschikt voor het maken van gedetailleerde tekeningen en kan worden gebruikt om de vacht en de textuur van het huisdier nauwkeurig weer te geven. Grafiet is echter wel donkergrijs, een zwarte (donkere) kleur kan daardoor niet goed bereikt worden, en grafiet heeft de eigenschap om te gaan glimmen.

VOORBEELDen

A4 Houtskool tekening

BESTEL EEN TEKENING
VAN JOUW HUISDIER


Laat jouw contactgegevens achter en binnen 24 uur neemt Elvira contact met jou op. Gemiddeld ontvang je de tekening binnen drie weken.

Jouw gegevens worden alleen verwerkt om contact met je op te kunnen nemen over het maken van de tekening. Je gegevens worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Bedankt voor je bestelling.
Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.
Oeps, er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw!